Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z fasoli szparagowej z mięsem pieczonym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola szparagowa 40 dag
ser żółty 10 dag
pieczone mięso 10 dag
pieczarki 10 dag
sos Vinaigrette
sałata 3 liście

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z fasoli szparagowej z mięsem pieczonym

Fasolę ugotować, pokroić w niewielkie ukośne kawałki, dodać ser pokrojony w kosteczkę, mięso pokrojone. Umyć pieczarki, pokroić podsmażyć na patelni do momentu odparowania wody, przestudzić. Wymieszać sałatkę z pieczarkami i sosem, ułożyć na liściach sałaty- posypać zieleniną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 06.12.2011 12:02
dobre
grazia1 12.05.2011 12:59
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak