Sposób przygotowania

Ogórki kiszone ścieramy na tarce o dużych oczkach, a następnie odciskamy z soków i wkładamy do miseczki. Dajemy pół łyżeczki octu, majonez i jogurt razem mieszamy. Doprawiamy do smaku. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawa propozycja na dip :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    robię podobny-pyszny jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    musze sprobowac :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    muszę ten przepis wykorzystać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !