Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tradycyjny talerz antipasti

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

prosciutto
salami
golonka
oliwki
oliwa
ocet balsamiczny
parmezan
grana padano
karczochy konserwowe

Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjny talerz antipasti

Wędliny kroimy na cieniutkie plastry i układamy na talerzu, posypujemy wiórkami parmezanu i kawałkami grana padano. Z boku podajemy oliwki i marynowane karczochy. Całość skrapiamy oliwą i octem balsamicznym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak