Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tyrolska wodzianka

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bulion warzywny 2 litry
oliwa szklanka
mąka pszenna
czosnek 1/2 główki
sól
pieprz
parmezan starty

Przepis i sposób przygotowania na: Tyrolska wodzianka

Posiekany czosnek poddusić na oliwie, zasmażyć z mąką i rozprowadzić jarskim wywarem, ciągle mieszając. Doprawić solą i pieprzem i cienkimi plastrami parmezanu. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak