Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w plasterki. Drobno posiekaną cebulę usmażyć na połowie tłuszczu. Dodać pieczarki, 2 łyżki wody, sól i dusić pod przykryciem około 10 minut. Następnie oprószyć mąką, śmietanę wymieszać z jajkiem, połączyć z grzybami, przyprawić sola i pieprzem do smaku. Pieczywo posmarować resztą masła, nałożyć na nie masę pieczarkową, posypać serem i wstawić do gorącego piekarnika na 5-10 minut, zapiec.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    bardzo smaczne są takie grzanki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !