Sposób przygotowania

Owoce dzielimy na połówki. Śliwki i morelę kroimy w ćwiartki, a brzoskwinie i nektarynki w ósemki. Imbir łączymy z miodem, sokiem cytryny oraz brandy. Zalewamy owoce mieszamy i odstawiamy do lodówki na ok.1 godz.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jak z brandy to musi być dobra :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    A dokładnie ile ma być tego imbiru?Bo jedna sztuka może ważyć nawet 20 dkg a to chyba za dużo.Sałatka niczego sobie.Lubię takie owocowe.
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    a co na to śliwka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !