Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

deser budyniowy z migdałami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielone migdały 100 grm
budyń śmietanowy 1 opakowanie
budyń czekoladowy 1 opaowanie
mleko 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: deser budyniowy z migdałami

Przyządzamy budynie karzdy osobno, do pucharków wkładamy kilka łyżek budyniu czekoladowego, migdałów ,budyniu śmietankowego migdałów i znowu budyniu czekoladowego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak