Sposób przygotowania

jajka ugotuj na twardo.Obierz. Z każdego jajka wytnij klin wielkości 1/6 jajka. Delikatnie wyjmij.
Drobno pokrojonego łososia zmiksuj ze śmietaną i odrobiną soku z cytryny. Przypraw solą i pieprzem. -farsz łososiowy.
Twarożek utrzyj z chrzanem i kurkumą.Dopraw. -farsz serowy
Gotowe masy przełóż do szprycek i za ich pomocą ostrożnie napełniaj otwory w jajkach. Ułóż na półmisku i udekoruj rzodkiewką i szczypiorkiem.Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    fajne na poczęstunek dla gości
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis wykorzystam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne jajeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    muszą być bardzo smaczne i świetnie wyglądać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    próbowała i jest wspaniała ta potrawa;))
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne te farssze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !