Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać olej i zeszklić posiekaną cebulę. Dodać mięso, smażyć 5 minut. Paprykę pokroić na kawałki i dodać do mięsa. Oprószyć solą i pieprzem, smażyć 10 minut. Rozsmarować farsz na naleśnikach i zwinąć. Serek wymieszać ze śmietaną, podzielić na pół. Jedną część wymieszać z posiekanym szczypiorkiem i koperkiem przyprawić solą i pieprzem, do drugiej dodać przecier i przyprawić papryką i solą. Sosy podawać do naleśników.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Świetny pomysł! Myślałam ostatnio o zrobieniu naleśników z mięsem, być może wykorzystam właśnie ten przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !