Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantne babeczki

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 3 łyżki
orzechy włoskie 10 dag
Szczypiorek cienki do smaku
tuńczyk w sosie własnym 1 opakowanie
rokpol 3 łyżki
babeczki 10 foremki

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne babeczki

Orzechy drobno siekamy. Tuńczyka odcedzamy, dodajemy masło i ser ucieramy na jednolitą masę doprawiamy do smaku pieprzem i natką pietruszki. Pod koniec ucierania dodajemy orzechy i mieszamy. Babeczki nadziewamy farszem i posypujemy szczypiorkiem . Smacznego !!

( Przepis na babeczki znajdziesz u mnie w Księdze przepisów.)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 22.09.2012 13:05
fajny pomysł
RenataZ-et 28.08.2012 19:14
ale świetne
bogumiła3 04.09.2010 00:42
super
IlonaAlbertos 09.08.2010 12:59
Lubie takie babeczki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak