Sposób przygotowania

Jajka mollet czyli inaczej jajka na półtwardo. Gotuje się je 4 min. od momentu,gdy woda zacznie wrzeć. Żółtko nie może być całkowicie ścięte.Takie jajka idealnie smakują z sosem chrzanowym czy koperkowym a nawet pomidorowym. Świetnie smakują na zimno podane na liściach sałaty.Polecam.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mmm z chrzanem są świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ciekawa nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    super pomysł;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię jajka w sosie chrzanowym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !