Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z papryki konserwowej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka konserwowa 15 dag
posiekana zielenina 1 łyżka
oliwa 2 łyżki
kapusta kwaszona 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z papryki konserwowej

Kapustę kwaszoną dwukrotnie przelać wodą. Paprykę osączyć i pokroić w cieniutkie paseczki lub w kostkę. Połączyć z kapustą, dodać posiekaną zieleninę, polać sosem przygotowanym z oliwy, soli, pieprzu i cukru, podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 01.02.2014 15:05
szybka i smakowita
IKrakowianka 28.10.2013 18:07
lubię takie dodatki do potraw
Katarzyna/kate1980 29.05.2012 21:38
bardzo fajna
RenataZ-et 08.05.2012 20:54
prosta i pyszna
IZABELA29 11.08.2011 10:25
pysznie ta kapustę zjadłabym nawet samą bez dodatków
ben-ka 10.08.2011 22:13
i szybką surówke do obiadu mamy:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak