Sposób przygotowania

Kapustę kwaszoną dwukrotnie przelać wodą. Paprykę osączyć i pokroić w cieniutkie paseczki lub w kostkę. Połączyć z kapustą, dodać posiekaną zieleninę, polać sosem przygotowanym z oliwy, soli, pieprzu i cukru, podawać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    i szybką surówke do obiadu mamy:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie ta kapustę zjadłabym nawet samą bez dodatków
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    prosta i pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie dodatki do potraw
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    szybka i smakowita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !