Sposób przygotowania

Żółtka oddziel od białek. Włóż żółtka do twarogu. Dodaj cukier i cukier waniliowy,proszek do pieczenia,oba rodzaje mąki oraz budyń. Wszystko zmiksuj na gładką masę.
Dodaj ubitą na sztywno śmietankę. Następnie delikatnie połącz ze sztywną pianą z białek i rodzynkami. Masą napełnij dużą tortownicę wyłożoną papierem do pieczenia. Wstaw do nagrzanego piekarnika( 180st.) i piecz 90min. Wystudzony sernik możesz polać czekoladą.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy i na pewno pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    wyśmienity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    serniczki są pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    musi być pyszny:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    bomba
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    bomba
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    serniki to moje ulubione ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !