Sposób przygotowania

Prawdziwki namoczyć.Ugotować w tej samej wodzie. Ostudzić i drobno pokroić.
Cebulkę pokroić w drobną kostkę i lekko podsmażyć na maśle. Dodaj prawdziwki i smaż razem jeszcze jakieś 5-7 min. Mieszankę ostudź.
Jajka ugotuj na twardo. Razem ze skorupką rozetnij je na pół (dobrze użyć ostrego noża).
Delikatnie wyjmij żółtka i białka.Uważaj przy tym, aby nie uszkodzić skorupek.
Posiekaj natkę,żółtka i białka. Wymieszaj z grzybami i dopraw według smaku.
Napełnij skorupki.
Farsz panieruj w bułce tartej,jajka układaj farszem do dołu i smaż na oleju na złoty kolor.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny pomysł na podanie jajek
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne, nie jadłam takich jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super jajeczka, tak jeszcze nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ja też jeszcze takich nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    z grzybkami super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !