Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa II

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 30 dag
ocet 1 łyżka
kakao 3 łyżki
masło 1 łyżka
spirytus do smaku
aromat rumowy do smaku
woda 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa II

Z wody octu i cukru ugotować gęsty syrop, ciągle ucierając wystudzić. Następnie dodać kakao, masło, spirytus i aromat i jeszcze chwilę ucierać. oblewać torty i ciasta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 13.11.2011 11:29
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak