Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z fasolki szparagowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 50 dag
seler starty 2 łyżki
jogurt naturalny pół szklanki
sok z połowy cytryny
cukier
sól
orzechy włoskie 2 posiekane
jajko ugotowane na twardo 2

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z fasolki szparagowej

fasolkę ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem cukru po czym osączyć go pokroić na kawałki. seler skropić sokiem z cytryny i razem z orzechami dodać do przestudzonej fasolki, wymieszać. Doprowadzić do smaku solą i pieprzem wstawić na godzinę do lodówki. Przed podaniem polać jogurtem posypać drobno pokruszonymi jajkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 15.04.2012 21:31
zapowiada się pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak