Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka pod pierzynka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez tradycyjny
jajko ugotowane na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: jajka pod pierzynka

jajka gotujemy na twardo studzimy obieramy przekrawamy na pól rozkładamy na talerz posypujemy szczypiorkiem,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 04.03.2012 20:25
dobre
Goya 26.08.2011 09:34
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak