Sposób przygotowania

Schab posypać sola i pieprzem, odstawić na 30 minut. Potem kroić w plastry. Obsmażyć na patelni z obu stron, zrumienić. Przełożyć do garnka. na tłuszczu ze schabu podsmażyć pieczarki, przełożyć grzyby do garnka bez sosu. Potem wlać wino na patelnię – sos z pieczarek i mięsa przejdzie winem, pogotować kilka minut. Dodać jogurt i mieszać, aż do konsystencji zwartej. Polać mięso i pieczarki sosem podawać z makaronem i sałatką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !