Sposób przygotowania

Karpia oczyścić, zdjąć skórę (koniecznie), przyprawić wg gudtu, ja daję tylko sól i pieprz. Masło rozpuśćic na patelni, by sie nie przypalało dodać troche margaryny. Karpia smażyć z obu stron na rumiany kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    moja ulubiona rybka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Uwielbiam smażonego na maśle :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !