Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Turecka jajecznica

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kurczak kostka 10 dag
przyprawa gyros
oliwki zielone
ogórek konserwowy 2 sztuki
kiełbasa wiejska 5 dag
jaja 5 sztuk
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Turecka jajecznica

Kurczaka pokroić w kostkę, wymieszać z przyprawą do gyrosa. Usmażyć. Dodać do tego kiełbasę wiejską. Kiedy to podsmażymy, wbijamy jajka i na końcu dodajemy pokrojone oliwki i ogórki. Doprawić do smaku solą i białym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 20.09.2012 16:08
takiej jajecznicy nie jadłam
edi 26.02.2012 16:54
fajne:)
karolina1869 14.01.2012 21:16
ciekawe
sunnymood 25.12.2011 22:01
super
kasiazur 10.12.2011 19:42
pycha
kasiazur 10.12.2011 19:42
pycha
Ela15 16.09.2011 10:02
super
Rybciia 12.09.2011 15:11
świetna ;)))
Jaheira11 02.09.2011 22:45
rewelacyjna
suzana 26.07.2011 12:54
Polecam :)
ela16 25.06.2011 09:42
fajne
kuklik 25.02.2011 13:26
ciekawa mieszanka
traktorek 14.02.2011 10:32
lubię takie mieszanki
pacpaw 04.01.2011 19:54
coś na kształt jajecznicy. Interesujące!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak