Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

francuskie rożki z kurkami i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
pieczarki 800 gram
cebula 1 sztuka
ser żółty 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: francuskie rożki z kurkami i serem

Cebule kroimy w kostkę, podsmażamy na oliwie, pieczarki dokładnie myjemy, kroimy na pół plastry, dodajemy do cebuli, przyprawiamy do smaku, dusimy 10 minut, studzimy mieszamy z startym serem, ciasto wałkujemy wycinamy nieduże kwadraty na kazdym układamy po trochę farszu formujemy trujkąty zlepiamy boki, pieczemy 30 minut.,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 04.08.2011 19:25
dobre
Agnieszka/picola 04.08.2011 19:24
musi być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak