Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udka paprykowo-cebulowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka z kurczaka 4
papryka mielona
cebula
czosnek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: udka paprykowo-cebulowe

udka umyć,posypac papryką,cebulę i czosnek pokroić w plasterki,obłożyć nimi udka,posypać solą i pieprzem,zostawić w chłodnym miejscu na godzinę.Wyjąc z ldówki,włożyć do rękawa,piec 50 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 05.01.2013 00:09
rewelacja
caralajna 19.05.2012 18:35
extra
krokodyl 12.03.2012 06:45
mniam
Tika4444 31.12.2011 16:08
super pomysł
Tika4444 31.12.2011 16:08
super pomysł
Dorota59 31.12.2011 16:03
świetne, takie ostre
m1monika 08.08.2011 12:08
super!!!
berys18 25.06.2011 19:27
smakowite
Tomasz17 15.06.2011 11:59
nice :)
Krystyna32 11.05.2011 09:25
pyszne
Robert10 30.03.2011 10:23
takie jedzonko to ja lubię
IZABELA29 20.03.2011 09:24
super
bietka 13.01.2011 11:45
bardzo lubię udka pod każdą postacią

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak