Sposób przygotowania

Makrelę obrać z ości, tuńczyka osączyć z zalewy. Jajka ugotować na twardo, obrać, ostudzić, pokroić na drobne kawałki. Dodać majonez, pieprz i sól i zmiksować np. blenderem. Schłodzić w lodówce. Pastę można przygotować dzien wczesniej. Idealnie smakuje z świeżym pieczywem.Polecam:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna pasta
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam pasty a Twoja propozycja jest przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a ja bym do tego jeszcze kiszonego ogóreczka dodała :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam pasty rybne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam pasty rybne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !