Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica zgroszkiem i cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
cebula 1 szt
groszek konserwowy 1/2 puszki
masło 1 lyżka
mleko 2 lyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica zgroszkiem i cebulą

Pokrojoną cebulę poddusić do miękkości na maśle, dodać osączony groszek i lekko podsmażyć. Jajka rozmieszać z mlekiem, dodać sól i pieprz, wymieszać, wlać do groszku z cebulą i smażyć delikatnie mieszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 24.12.2013 22:26
Pyszne śniadanie.
Iwusia 03.01.2011 12:12
Na śniadanko jak znalazł :)
Iwona51
Iwona51 03.01.2011 10:44
pyszne śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak