Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z masłem ziołowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt.
masło 1/2 kostki
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z masłem ziołowym

Bagietkę należy naciąć co 2-3 cm, w nacięcia włożyć masło utarte z ziołami. Wstawić do rozgrzanego piekarnika na kilka minut aż bagietka się zrumieni. Przed natarciem bagietki masłem dobrze jest to mas~ło mocno schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 07.03.2011 21:48
pyszne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak