Sposób przygotowania

Ugotowane jajka przekrawamy wzdłuż na pół, wyjmujemy delikatnie żółtka. Tuńczyka odcedzamyi rozcieramy lub miksujemy razem z żółtkami i cebulą okrojoną.W miarę potrzeby dodajemy majonez,aby masa była pulchna . Napełniamy nią połówki jajek i dekorujemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Fajnie udekorowałaś :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Misia wszystko ładnie dekoruje.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    :))
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    proste i piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ale pysze i kolorowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetne śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Przepysznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Ależ kolorowo na tym talerzu, super!
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszne
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna i ładnie podana
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    jajka ze smacznym ekwipunkiem:)))))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Chyba zabrakło w składnikach pieczarek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajna sałatka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !