Sposób przygotowania

Fasolę zamoczyć poprzedniego dnia, następnie ugotować w tej samej wodzie. Pomidory rozgotować, przetrzeć przez sito i dodać do fasoli. Posiekaną cebulę podsmażyć na maśle, dodać mąkę , wymieszać z odrobiną zimnej wody, połączyć z fasolą, zagotować. Wlać śmietanę, przyprawić do smaku. Podawać z parówkami lub kiełbasą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Rewelacyjne ,tylko w nocy pierzyna stoi po fasolce
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Hahaha :D:D:D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna158

    pychota
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !