Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywną pianę, gdy jest ubita dodawać po łyżce cukier, ciągle ubijając. Pod koniec wsypać kawę i cukier puder. Następnie naczynie położyć nad parą i w dalszym ciągu ubijać przez 15 minut. Ciasto włożyć do worka cukierniczego i wyciskać ciasteczka na przygotowaną blaszkę. Włożyć do nagrzanego piekarnika na 90 stopni i pozostawić do wysuszenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam bezy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne i inne
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !