Sposób przygotowania

Pół szklanki wody zagotować, dodać ocet, sól, cukier i pieprz do smaku. Gorącym płynem zalać pokrojoną w kostkę cebulę. Fasolkę namoczyć poprzedniego dnia, następnie ugotować w tej samej wodzie. Ugotowane ziemniaki pokroić w dość dużą kostkę. Fasolę, ziemniaki i cebulę połączyć z majonezem, dodać natkę pietruszki i szczypiorek, wszystko wymieszać przyprawić do smaku solą pieprzem i cukrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zdrowa i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !