Sposób przygotowania

Rodzynki i żurawinę namoczyć na kilka godzin w rumie. Mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia. Masło utrzeć z cukrem pudrem, dodając po 1 jajku. Następnie dodać mąki, mleko, aromat, wiórka kokosowe, orzechy, rodzynki i żurawinę. Wszystko dokładnie wymieszać. Ciasto wlać do przygotowanej formy i piec w nagrzanym piekarniku około50 min w temp 190 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    musze zrobić :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !