Sposób przygotowania

W tortownicy ułożyć krakersy lub biszkopty. Galaretki agrestowe rozpuścić w 500 ml wody, pozostawić do lekkiego stężenia. W szklance mleka ubić 2 Bite śmietany i połączyć z Galaretkami agrestowymi i bakaliami. Wyłożyć na krakersy lub biszkopty, schłodzić w lodówce. Następnie ułożyć owoce i zalać schłodzoną Galaretką truskawkową przygotowaną w 400 ml wody. Po stężeniu wylać Galaretkę cytrynową przygotowaną w 400 ml wody. Wstawić na godzinę do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam ptasie mleczko w każdej postaci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !