Sposób przygotowania

Wodę zagotowujemy z liściem laurowym, zielem angielskim i wystudzamy. Rozpuszczamy sól, dodajemy rozgnieciony czosnek i zalewamy żeberka. Trzymamy 2-3 dni po czym wędzimy w wędzarni dymem drzew liściastych na sporym ogniu. Po uwędzeniu przemywamy gorącą wodą.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    kupuje wędzone do barszczu
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bardzo lubię wędzone mięsa, a te żeberka wyglądają rewelacyjnie:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pewnie smaczne dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    muszą być pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne są takie żeberka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !