Sposób przygotowania

Filety z dorsza kroimy w niewielkie kawałki posypujemy solą, mąką i smażymy. Warzywa kroimy w paski, cebulę w kostkę i wrzucamy na rozgrzane 2 łyżki oleju. Chwilkę smażymy, dodajemy 3 łyżki wody, solimy i dusimy do miękkości. Pod koniec dolewamy koncentrat pomidorowy. Przyprawiamy do smaku cukrem, papryką i octem balsamicznym. Wrzucamy kawałki ryby i delikatnie mieszamy. Serwujemy ciepłe.

Komentarze

  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Napewno pyszne:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    super przepisik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robię podobne :) i to nie tylko z dorsza :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowity !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ach jak ja to lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Świetne zdjęcie :) A rybkę po grecku wprost uwielbiam :) !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !