Sposób przygotowania

Nacinamy skórę na udkach kurczaka. Następnie dokładnie smarujemy udka przyprawą do kurczaka wymieszaną z czosnkiem granulowanym z dwóch stron. Odstawiamy na kilka godzin w chłodne miejsce. Następnie wkładamy do blaszki, przykrywamy folią aluminiową i pieczemy ok. 1,5h w temp 180°C. Po tym czasie zdejmujemy folię i przewracamy udka, aby zarumieniły się z drugiej strony w tej samej temperaturze.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    dawniej czesto podawalam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smacznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !