Sposób przygotowania

Przygotować ciasto naleśnikowe i usmażyć.
Nadzienie: pieczarki pokroić w paski, przesmażyć z cebulką, dodać mięso, a po 15 minutach odsączoną kukurydzę.
Sos: cebulę podsmażyć, dać rosół. Ser zetrzeć. Dać połowę sera. Przyprawy i mąkę rozrobić w mleku, zagotować.
Sosem smarować naleśniki, dać farsz, posypać resztą sera i zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    zrobi się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    farsze na bazie mięsa są jedne z najbardziej przeze mnie ulubionych
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zapowiadaj? si? pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    slinkia juz mi cieknie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !