Sposób przygotowania

Do garnuszka wlewamy 2 litry wody, wrzucamy ziele angielskie, liść laurowym i zagotowujemy. Dolewamy chłodny koncentrat, wrzucamy drobno pokrojony czosnek i podgrzewamy. Tuż przed rozpoczęciem gotowania zdejmujemy z ognia i mieszając dosypujemy majeranek. Takim barszczykiem zalewamy wcześniej ugotowane uszka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    madi356

    pyszny jest taki barszczyk
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    uwielbiam taki barszczyk mogła bym go jeść na okrągło
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    dla mnie super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Lubię taki barszczyk :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam, a uszka robie sama :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !