Sposób przygotowania

Wodę, margarynę, kakao i cukier zagotować aż się rozpuści, cały czas mieszając. Po ostygnięciu dodać mąki przesiane z proszkiem do pieczenia oraz żółtka. Z białek ubijamy pianę i dodajemy do naszego ciasta - delikatnie mieszamy. Wylewamy do formy i pieczemy w temp. 170\'C ok 40-50 min. Po ostygnięciu przekroić na 3 części każdą część przełożyć bitą śmietaną, przyrządzoną wg przepisu na opakowaniu. Wierzch polewamy polewą i posypujemy wiórkami kokosowymi. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super, na pewno wypróbuję ten przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    a co na to murzynek ?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zoldiar

    piekłam wczoraj murzynka, szkoda że nie zauważyłam tego przepisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rozpływa się w ustach,,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    palce lizać :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !