Sposób przygotowania

Pieczarki udusić na cebuli i wystudzić. Tłuszcz rozetrzeć z żółtkami, dodać połowę mąki, z białek ubitą pianę, pokrojoną drobno paprykę, wędlinę i starty ser. Wymieszać wszystko, włożyć do korytka i upiec w 160 \' około 45 minut.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    dla mnie nowość
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    z takimi dodatkami :) pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    zrobiłam na święta, smaczny gościa smakował, na kanapki można tez dać :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !