Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

galareta

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

noga wieprzowa 1
golonko 1
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: galareta

nogę wieprzowa i golonkę gotujemy do miekkosci, mieso powinno odchodzic od kosci,wyciagamy i rozdrabniamy do przygotowanych wczesniej salaterek,do wywaru dodajemy kucharek i zelatyne prymat gotujemy na wolnym ogniu przez chwile i zalewamy mieso.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 14.07.2012 22:24
lubię
m1monika 18.03.2012 15:21
bardzo lubię
Krystyna32 14.12.2011 02:11
super
Magda60 21.09.2011 19:10
dobre
dorotka0000025 20.09.2011 14:33
smaczna
Rybciia 08.07.2011 12:10
wolę drobiową ale wieprzowa też może być;)
joanna77 11.06.2011 17:44
zawsze smaczna
Grazyna0211 13.05.2011 08:06
smaczne
Tahitha 29.03.2011 13:50
Super, ale ja wolę drobiową
Tahitha 29.03.2011 13:50
Super, ale ja wolę drobiową
Tahitha 29.03.2011 13:50
Super, ale ja wolę drobiową
iza15 28.02.2011 20:18
ja robię drobiową

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak