Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka po bretońsku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbas 4 40 deko
boczek wędzony 1 20 deko
fasola 1 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka po bretońsku

Fasole moczymy około 8 godzin,kiełbase i boczek podpiekamy na patelni.Fasolke gotujemy az bedzie miekka dodajemy podpieczony boczek i kiełbase mięszamy dodajemy koncentrat pomidorowy i przyprawę do fasoli z prymatu do smaku mozemy dodać przyprawę uniwersalną kucharek na koniec dosypujemy majeranek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 10.08.2012 20:12
lubię taką
Magdalena/Madija 26.07.2012 11:06
smaczna
gacopierz23 20.05.2012 06:48
dobre
Magda60 21.09.2011 19:10
mam dzis na obiadek
Justyna/HerLife 08.09.2011 09:06
wygląda apetycznie =]
Izabela/bella81 08.09.2011 07:46
pyszna
Wacław 26.07.2011 09:24
pyszne ,ja dodaje papryke czerwoną
Grazyna0211 12.05.2011 09:49
smaczna
Aneta41 11.03.2011 08:36
Jedno z moich ulubionych dań;)
Edyta38 31.01.2011 09:07
ale i ochota przyszła na taka fasolkę:)
eli82 29.01.2011 09:54
dawno nie jadłam
kanu83 29.01.2011 09:09
Uwielbiam
becia879 06.01.2011 10:40
pycha
Małgorzata106 04.01.2011 21:26
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak