Sposób przygotowania

Fasole moczymy około 8 godzin,kiełbase i boczek podpiekamy na patelni.Fasolke gotujemy az bedzie miekka dodajemy podpieczony boczek i kiełbase mięszamy dodajemy koncentrat pomidorowy i przyprawę do fasoli z prymatu do smaku mozemy dodać przyprawę uniwersalną kucharek na koniec dosypujemy majeranek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    becia879

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    dawno nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ale i ochota przyszła na taka fasolkę:)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Jedno z moich ulubionych dań;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne ,ja dodaje papryke czerwoną
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/HerLife

    wygląda apetycznie =]
  • 4
    original
    Opublikowano

    Magda60

    mam dzis na obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !