Sposób przygotowania

Masło z cukrem pudrem i cukrem waniliowym utrzeć na pulchna masę. Orzechy zmielić w maszynce do orzechów. Następnie do utartego masła z cukrem dodawać po łyżce śmietany i łyżce zmielonych orzechów arachidowych. Masę przyprawić do smaku spirytusem lub sokiem z cytryny.
Przekładać torty i ciasta.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezła
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    Super ta masa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    świetna!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    skorzystam z twojego przepisu dlatego biorę do ulubionych
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Podoba mi się pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !