Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree grochowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

groch 100 g
cebula pół szt
masło 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Puree grochowe

Groch moczymy przez noc, następnie dodajemy do niego cebulę, masło i gotujemy do miękkości. Odlewamy nadmiar płynu, przyprawiamy i miksujemy na puree.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak