Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane gruszki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

gruszki 4 szt
bekon 4 plastry
mięso mielone 15 dag
jajko 1 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane gruszki

Bekon rozdrabniamy, mieszamy z mięsem mielonym i przyprawami oraz jajkiem. Gruszki kroimy na pół, wydrążamy gniazda nasienne a na ich miejsca wkładamy farsz, układamy w naczyniu i zapiekamy przez 30 min w 180st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 10.07.2012 13:23
fajne połaćzenie
agnieszka214 10.07.2012 13:23
fajne połaćzenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak