Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1/4 małej główki
cebula 1 sztuka
marchewka 1 sztuka
kostka warzywna 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z kapusty

Kapustę drobno kroimy.Marchew obieramy i ścieramy na tarce o średnich oczkach.Cebulę siekamy i podsmażamy.Przekładamy do rondla i podlewamy szklanka wody,wkładamy kapuste i marchewkę.Wkruszamy kostke warzywną i dusimy na wolnym ogniu do miekkości.W razie potrzeby podlewamy gorąca wodą.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak