Sposób przygotowania

białe części pora pokroić na plasterki i dusić na maśle parę minut. następnie dodać pokrojoną w kostkę marchew, jabłko i ziemniaki. wlać wodę. całość doprawić do smaku. dusić na małym ogniu aż do miękkości. następnie zmiksować i dodać sok jabłkowy. całość dokładnie wymieszać i podgrzewać ok. 10 minut.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    niezłe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !