Składniki:
kalarepa | 10 szt |
mięso mielone | 30 dag |
jajko | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
śmietany | 2 łyżki |
papryka mielona | do smaku |
koperek usiekany | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ryż | 1 (ugotowany na sypko) |
kalarepa | 10 szt |
mięso mielone | 30 dag |
jajko | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
śmietany | 2 łyżki |
papryka mielona | do smaku |
koperek usiekany | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ryż | 1 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: