Sposób przygotowania

Biszkopt
Ubić białka dodać cukier i żółtka i ubić na sztywno. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i kakao (przesiać przez sitko)powoli dodawać do jajek i delikatnie wymieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem. Pieczemy około 20 min w 170 st.
Masa orzechowa
Śmietanę ,cukry i margarynę zagotować, dodać orzechy i gotować około 10 min. Wystudzoną masę wylać na biszkopt,wierzch popisać polewą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo apetyczne ciacho :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wyborne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    rewelacyjnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale bym zjadła takie ciacho;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    masa rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    muszę wypróbowac przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    boskie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    boskie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    aż ślinka cieknie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    proste i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !