Sposób przygotowania

pora kroimy na kawałki długości palca i gotujemy w wodzie.smarujemy masłem formę do pieczenia i układamy warstwowo pora z szynką i serem. twarożek i jajko mieszamy z mała ilością bulionu, doprawiamy do smaku i polewamy ułożona w formie potrawę.pieczemy w piekarniku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    chetnie wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Josef1

    ciekawe
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    smaczne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    bardzo ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !