Sposób przygotowania

Z mąki,mleka i jajek zrobić ciasto naleśnikowe dodać kokos.Ciasto musi być bardziej gęste jak na naleśniki żeby nie spływało z banana.Banany zamoczyć w cieście i smażyć w głębokim oleju w frytkownicy.Podawać na ciepło z kleksem bitej śmietany.Banany nie mogą być mocno dojrzałe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm ciekawe zestawienie...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    świetne takiego nie jadłam ale zjem jak najszybciej
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    kurcze muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super deserek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam, + za to cudo i w przyszłym tyg próbuję :)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakują mi takie banany,często je robię:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajny
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajna wersja deseru

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !